Woongroep De Laak

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Paasbrunch

Activiteiten > 2020

Zoals al eerder gemeld zal dit jaar geen Paasbrunch in de salon plaats vinden. Maar de groep Lief en Leed heeft moeite gedaan een paasbrunch te bereiden voor de bewoners van de woongroep. Deze zullen ze bij de bewoners bezorgen. Dit jaar Niet “met”  maar toch een beetje in gedachten bij elkaar door deze maaltijd.

Als ik naar beneden ga om  een foto te maken van de voorbereiding van de paasbrunch voor de woongroep, ruik ik de gebakken broodjes al door het hele gebouw.  Bij binnenkomst inde salon zijn Sander, Michaela en Agnes druk bezig en ik wil ze niet te lang storen want ze hebben genoeg te doen, dus maak een foto van wat ik op de tafel zie staan en ga er weer vandoor.

Even voor 11.00 uur gaat mijn deurbel. Michaela en Agnes staan voor me deur met een doosje gevuld met heerlijke lekkernij voor de paasbrunch. Hier de nieuwe Picknic Service zegt Agnes en we schieten in de lach.


Met een glimlach op mijn gezicht zet ik alles op mijn gedekte paastafel :-). Bij al het lekkers zit een leuke persoonlijke kaart, ik vermoed gemaakt door Elly :-)

Dat er op deze manier gedacht is aan de bewoners van de woongroep doet mij goed.  Als je alleen of met twee personen aan deze zorgvuldig bereidde paasbrunch zit  word je toch vanzelf vrolijk!

Daarom!
Dankejwel aan de Lief en Leed groep voor de tijd en verzorging van deze heerlijke maaltijd op paasochtend  ik heb genoten en gesmuld en het kan niet anders dat een ieder genoten heeft.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu